24-11-2010

Contemplating Layar


Zit afgelopen weken steeds meer te denken over Layar en welke mogelijkheden het biedt, maar belangrijker nog, voor mij dan, welke mogelijkheden het kán bieden. Juist nu het bedrijf nog jong is. 

Natuurlijk redeneer ik vanuit een leisure n travel point of view. Ik denk bijvoorbeeld ook aan layars voor  UNESCO. Voor Mobile Travel hebben we een reisspel (Thailand) gemaakt met opdrachten die via sms binnen kwamen. Daar is Layar uitermate geschikt voor. Los daarvan is het natuurlijk ook interessant op kleinere schaal. Denk aan city-marketing waar gemeentes altijd wel een potje voor hebben. Gebeurt ook wel, maar is allemaal nog pril. Ander point of interests zijn events en concerten. Zijn ook al layars voor gemaakt, maar deze zijn vooral informatief van opzet. Kan nog dynamischer. Of niet?

Afijn, ik heb door het Mobile Travel project, Layar vanaf het begin gevolgd en heb gezien hoe hard ze groeien. En het einde is nog lang niet in zicht. Wie 'iets' wil doen met mobiele telefonie of eraan denkt om een applicatie te ontwikkelen, check Layar eens en brain raak over de mogelijkheden. Is zeker de moeite waard.


ShareThis