09-11-2010

Update Vakantierecept

Afgelopen zaterdag weer een goede meeting gehad met het Studio 6E3 team bij ons favoriete koffiehuis in Breda Inspire. En inspiratie hebben we gekregen. Enkele nieuwe items en ideeën zullen worden toegevoegd aan de nieuwe website Vakantierecept  Een van de ideeën die werd geopperd en waar ik enthousiast over ben is om mensen die zelf een reisverhaal willen toevoegen niet een standaard formulier voor te schotelen, maar om eerst persoonlijk contact te hebben met de redactie en om van daaruit naar kwalitatief goede artikelen toe te werken. Mensen krijgen dan een code om zelf de velden in te vullen. Praktisch, maar ook persoonlijk aangezien we zo de  schrijver beter leren kennen. Wij denken dat dit beter is dan het snel verzamelen van e-mail adressen en artikelen.  

Ik heb met de site rekening gehouden met een eventueel duplicaat voor Reismuziek.nl, maar eerst gaan we aftasten of mensen überhaupt trek (zowel letterlijk als figuurlijk) hebben in vakantierecept. Traffic bepaalt uiteindelijk wat we verder gaan doen. Het is in elk geval zeer toegankelijk voor social media toepassingen en bloggers. Was ook de primaire insteek, maar we merken nu al dat dit snel concreet kan worden. Daarnaast is het vrij eenvoudig om thema's te vinden voor onderzoekjes die publicaties kunnen genereren. Eerste onderzoek kan wellicht uitgaan naar de koffie-kwaliteit van de horeca in ons eigen Breda. In een door mijzelf opgezette top 50 van 'how to engage people' zit ik al aan minimaal 100 manieren om step by step affiniteit te realiseren. 

We richten ons aanbod in gebaseerd op hoe wij denken dat we online de meeste kans maken. Zeker als kleine speler die in principe, wat creatief aanbod betreft, een voorsprong kan pakken op de gevestigde orde. Monorojo kan content / aanbod aanpassen aan welke mogelijkheden de online wereld (van Social CRM tot Affiliate marketing) te bieden heeft i.p.v. andersom.

ShareThis