03-02-2009

New York Reis afgerond

De New York reis is zo goed als afgerond. Wij sturen de deelnemers nog een leuke herinnering, maar daarna is het project klaar.

Samenwerking met Pepsi verliep, zoals gewoonlijk, wederom prima. Uiteindelijk hebben we wel nog een klacht gekregen van één van de deelnemers. Deze was vooral gericht op Times Square en de kou. Tja, als het verwachtingspatroon is dat je vooraan staat op Times Square met Nieuwjaar, dan kan dit nog wel eens tegenvallen. Times Square begint al langzaam vol te lopen nog vóór het middaguur namelijk. En dat met een gevoelstemperatuur van -20.

Ach, we hebben dit meegemaakt in Zuid Amerika, Midden Amerika en Delen van Azie. Overal dus. Waar je ook bent, hoe mooi een reis ook kan zijn. Er is altijd wel iemand die ergens van baalt.

Los daarvan is de reis top geweest. Fantastisch centraal gelegen hotel, Nieuwjaarsfeest in gala, gratis eten en drinken en natuurlijk New York als stad.

De sms tips die we hebben verstuurd zijn goed ontvangen. Volgens alle feedback werden deze ontvangen als handig, grappig en erg nuttig. Leuk om te horen.

Voor wie ooit nog naar New York wil: Doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

ShareThis