11-02-2009

Mobile Travel =

Mobile Travel geeft mensen die op vakantie zijn handige vakantietips via SMS. Dit betekent dat je up2date de leukste vakantietips kunt verwachten die op verrassende momenten naar je worden toegestuurd.

Heel handig als je te horen krijgt dat er ergens een superfeest wordt georganiseerd en dat jij daarvan op de hoogte bent door onze SMS. Jij hoeft dat feest dus niet te missen. Bovendien is de kans aanwezig dat jouw SMS ook nog een korting waard is op datzelfde feest.

Een ander voordeel is zodra Mobile Travel op de hoogte is van een aanpassing van het reisprogramma dat ze dat direct naar je kunnen communiceren. Dit kan een aanpassing zijn in tijd of vertrekpunt van de bus, maar dit kan ook het geval zijn bij calamiteiten. Stel dat er iets (gevaarlijks) gebeurt dan word je via SMS in ieder geval snel op de hoogte gebracht.

Voorbeeld

Tijdens een Nieuwjaarsreis door New York bleek dat verschillende tips uit de handige ANWB reisgids niet meer up2date waren. Behalve dat daar melding van werd gemaakt, zijn er ook goede alternatieven geboden. Zo was er een simpele tip over de gratis ferry die langs het Vrijheidsbeeld vaart. De tip was om de ferry rond 16:15 te nemen i.p.v 15:00. Zo heeft de groep een van de mooiste New York sunsets ooit kunnen zien. In Berlijn heeft Mobile Travel tijdens een stedenreis vooral SMS-jes verstuurd door culinaire en historische tips samen te voegen. In het prachtige Barcelona, waar je altijd tijd tekort komt, bleek dat Mobile Travel net die restaurantjes wist te melden die anders en echt Catalaans waren.

Kortom: Jij krijgt via SMS binnen wat leuk is om te doen en waar je moet zijn om optimaal van je vakantie te kunnen genieten. (En op sommige plaatsen hoort daar zelfs een leuke korting bij). Je wordt dus niet overladen met onnozele SMS-jes. Mobile Travel weet hoe irritant dat is.

Hoe?

Hoe krijg je deze SMS tips? Bij de reisorganisatie waar je jouw reis hebt geboekt zit de mogelijkheid om te kiezen voor SMS tips. Het kan ook zijn dat dit inclusief is en dat je de SMS tips dus gratis krijgt bij je boeking.

Disfruta elke vakantie

Gr. MONOROJO

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

ShareThis