28-12-2008

New York Projects

Vandaag enkele bezienswaardigheden gedaan en tips verzamelt. Een dag is niks in New York. We werken ook met de reisgidsjes van de ANWB in New York, omdat hier een handige kaart bij zit. Zo kunnen we bepaalde info en reistips makkelijker aanduiden aangezien de winnaars allemaal een gids van ons hebben ontvangen.

Verre van up2date, geeft toch weer aan dat @the spot en via mobiel het beste is voor nu, maar zeker voor in de toekomst.

Een reistip die we overigens niet zullen toevoegen is het uitje wat ik net zelf heb ondernomen. Voor monorojo juist iets om te doen, maar om onze gasten de ' projects' in te sturen daar passen we voor. Het is wat dat betreft net alsof je in een film speelt. Het geeft trouwens gelijk aan wat voor contrasten er zijn in New York. Ook de straatarme coloured kijkt immers dagelijks tegen de wolkenkrabbers op. Symbolisch contrast..

Nu in Chinatown achter de PC (met Chinese letters). Het is hier echt een stukje Azie in New York. Er zijn binnen een uurtje wandelen wel 10 monorojo flashbacks geweest van Cambodja tot Nepal. Bijzonder. Integratie kan dus ook op die manier.

Afijn, dit was weer een stukje New York. Nog twee nachtjes en dan komen de prijswinnaars. Zij zullen Nieuwjaar in New York niet snel vergeten..

Saludos,
monorojo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

ShareThis