10-07-2009

Pokhara trips


Eenvoudig onderscheiden

De members van Blue Sheep zijn flink aan het werk gezet en ook vandaag hebben we ze wederom een leuke taak gegeven. Wat dat betreft is het heerlijk werken met de jongens.

Ze zijn nu bezig met het ontwikkelen van enkele excursies die in grote lijnen al bestaan, maar waar nog ruimte ligt voor creativiteit en vernieuwing. Zo zal er vanaf volgend hoogseizoen, september to december, een holy breakfast zijn en een Holy Full Moon vanaf Pokhara.

Voor de Holy Breakfast ga je ‘s nachts met de boot naar de voet van de berg aan het fantastische meer in Pokhara. Vervolgens klim je naar boven waar een heerlijk ontbijt op je staat te wachten onder het genot van een sunrise over de Annapurna Himalaya toppen. Na het ontbijt en enkele fantastiche plaatjes ga je weer naar Pokhara. Klaar.

De Holy full moon is hetzelfde verhaal, maar dan blijf je een nacht op de berg om de witte himalaya toppen van de Annapurna te zien onder een volle maan. Ook hier wordt er voor eten en drinken gezorgd en kun je genieten van eerst een sunset en daarna de volle maan. In de ochtend ga je weer terug naar Pokhara.

Zeer eenvoudige producten die heerlijk zijn als dagexcursie en die weinig hoeven te kosten. Bovendien is er van de 50 agencies geen enkele die dergelijke trip aanbiedt naar de Stupa van waar het uitzicht te bewonderen is. Ander punt is dat je met een uurtje vanaf Pokahara boven bij de Stupa bent en dat de ontwikkelingskosten beperkt blijven tot enkele foto's en een one day itinerary.

Holy Surprise zou in een later stadium nog kunnen en een yoga workshop in dezelfde serene omgeving past hier ook prima in. Laten we hopen dat ze hiermee boekingen kunnen krijgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

ShareThis