02-03-2009

Madrid

Madrid

Madrid is het echte Spanje. Is meer Spanje dan Barcelona. Bij een stedenreis naar Madrid ben je verzekerd van een indrukwekkende en veelzijdige stad.

Via Ryanair kun je goedkope vliegtickets vinden naar Madrid. Aangekomen is het een wandeling van een kwartier door het vliegveld naar het aangrenzende station waar je de metro kunt pakken. Ideaal. Het metrosysteem in Madrid is ronduit super. Het is moeilijk om verdwaald te raken. Eenmaal in Madrid is het dus een makkie om zelf op ontdekking uit te gaan.

Hotel in Madrid

Voor een goed en betaalbaar hotel heeft Monorojo goede afspraken gemaakt met Issis hotel in Madrid. Voor wie een stedentrip Madrid heeft gepland en op zoek is naar een goed hotel, neem contact met ons op.

Dansen in Madrid

Voor een dansworkshop of voor privé danslessen kun je contact opnemen via Dansreizen. Het is heerlijk om even iets actiefs te doen wat hoort bij de stad en bij de mensen. Dansen is hier een ideale uiting van. Een dansworkshop kan voor een individueel stel, maar kan worden uitgebreid naar grote groepen die een originele activiteit willen inplannen tijdens het verblijf in Madrid.

Daarnaast hebben we een bijzondere stadsexcursie ontwikkeld waarbij je het oude Madrid leert kennen en waarbij je dit kunt doen onder het genot van verschillende wijnen en tapas. Zo leer je Madrid als stad echt kennen. Doen zoals de Madrilenen doen en genieten zoals ze in Madrid doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

ShareThis